Gourmet produksjon 223

LITT BEDRE enn forventningene

Lidenskapen til god mat er drivkraften hos oss i Gourmetcompagniet, og vi arbeider kontinuerlig for å kunne utvikle produkter med en smak som ikke bare skal være god – men – litt bedre.

Vi har i alle år reist mye i Frankrike, Italia, Spania og på andre kontinenter for å bli inspirert av deres matfilosofi.  Land hvis filosofi handler om "Å leve for å spise" – ikke bare spise for å spise.

Kjærligheten til mat i disse landene, har gitt oss mange gode opplevelser og kreativ inspirasjon. De spennende rettene, kombinert med nordiske smaker gir mye av grunnlaget for vår produktutvikling.

Under et opphold i Spania, for noen år siden, testet og prøvesmakte vi en rekke sauser, dipper og salater. En av sausene kjente vi igjen, og smakte spent på den for å sammenligne. Vi smakte, så på hverandre, smakte igjen, hvorav en av kommentarene var: "nesten like god som vår, nei vår er faktisk litt bedre"

Vårt varemerke LITT BEDRE var et faktum fra den dagen.

Det som er ekstra hyggelig for oss er at våre produkter blir så verdsatt at vi stadig får forespørsler fra markedet.

Gourmetcompagniet er en produsent hvor avstanden fra ledelse til utvikling og produksjon er minimal. En god idé, eller foreslått endring fra kunde, kan derfor iverksettes umiddelbart.

Vi søker de beste råvarene i markedet – ikke de laveste prisene – noe som sammen med våre konkurransedyktige priser, gjør at vi med stolthet kan merke våre produkter med  - LITT BEDRE.