Om oss

Om oss - Om oss

Hei, kjære leser. Hjertelig velkommen til vår blogg der vi forsøker å samle all den ferskeste informasjonen om catering og store begivenheter i Norge. Dersom du planlegger en stor anledning, enten det er bryllup, konfirmasjon, eller jobbfest, har vi svært mye stoff som vi håper du vil finne veldig interessant. Det kan være veldig arbeidsbesparende og lettvint å bruke catering til å gjennomføre et selskap, og det kan attpåtil gi topp kvalitet i alle ledd. Man må imidlertid være svært obs på hva man driver med, slik at man ikke overlater en stor anledning til useriøse aktører som for eksempel tar seg betalt for tjenester de ikke leverer. Det er nettopp derfor vi fins; for å kunne veilede deg gjennom denne prosessen.

Catering og de store begivenhetene

Catering og de store begivenhetene - Om oss

For oss er helheten i cateringopplevelsen det viktigste. Derfor er det helt sentralt å finne gode folk, mennesker du kan stole på og er trygg på. Det kan sikre at du får gode opplevelser, for seriøse aktører er opptatt av det samme som deg, nettopp at alle skal ha en fin dag og en fest der selve arrangementet er sømløst og godt planlagt. I dag har cateringselskaper mer kompetanse enn før, og de har gjerne spesialisert kunnskap om råvarer og kvalitet, om både tradisjonelle og mer moderne retter. De vet også hvilke hensyn man må ta, for eksempel til allergier hos gjestene eller preferansene til vegetarianere og veganere.

Catering kan også være en god løsning for frivillige organisasjoner, som for eksempel idrettslag. Ofte er disse lag og organisasjoner helt avhengig av foreldrenes tjenester og ytelser, men det kreves ikke alltid at de må delta. Noen ganger kan man heller for eksempel bruke catering, og la foreldrene betale litt for gildet. Mange foreldre har faktisk mer penger enn tid, og da kan det være greit å la dem prioritere selv.

Vi har altfor ofte sett at folk tar på seg for mye jobb selv for å få en anledning til å lykkes, og bryllup og bursdager skal jo egentlig brukes til å lage minner, ikke til å lage dessert.