Abonner på nyhetsbrev og oppdateringer

Abonner pa nyhetsbrev og oppdateringer - Abonner på nyhetsbrev og oppdateringer

Vi håper du setter pris på innholdet du finner på disse sidene. Nå kan du også motta vårt nyhetsbrev og regelmessige oppdateringer ved å abonnere. Få med deg det aller siste om catering, feiringer og de store anledningene.

Hva skjer innen catering?

Hva skjer innen catering - Abonner på nyhetsbrev og oppdateringer

I cateringbransjen i dag er det flere viktige trender som dukker opp. Vi er nå inne i en helt ny tid etter koronaperioden, der det er stort rom for nyskapende og innovativ tenkning. Følg med på trendene ved hjelp av vårt nyhetsbrev!

En av de store trendene vi har begynt å legge merke til de siste årene, er at gjestene har blitt mer oppmerksomme på hvor maten kommer fra. Fra en globalisert verden ser vi nå for oss en post-global verden der sted og identitet får stadig større betydning. Forbrukerne blir mer bevisste og interesserte i nøyaktig hva de spiser. De vil også ha mer kunnskap fra de som tilbyr catering og arrangerer selskap.

En måte å tilfredsstille denne nysgjerrigheten på er gjennom det som kalles erfaringsbasert catering. Da har man forskjellige «stasjoner» der gjestene selv ser på, eller til og med tar del i, matlagingen. Man kan for eksempel se på hvordan rå pasta kjøres gjennom en pastamaskin og så kokes og blandes i en spennende saus. Eller man kan selv være med på å kna deigen og velge fyll på pizzaen. Nøkkelen er å involvere og aktivisere gjestene på en morsom og lærerik måte.

Sunnhet og bærekraft er en annen viktig trend innen catering i dag. Kanskje skal pizzaen i forrige avsnitt ut, og heller erstattes med en smoothie laget av lokalt produsert frukt og melk. Eller man kan lage sin egen poke bowl med ulike ingredienser. Uansett er det viktig med friske, ferske råvarer og en omtanke for naturmiljøet.

En annen trend som er veldig viktig, og det sier seg kanskje selv, er at mat og borddekking må ta seg godt ut på Instagram og andre sosiale medier! Mer om hvordan du presenterer ditt selskap på best mulig måte, finner du i et senere nyhetsbrev.