Spesialproduksjon – Storhusholdning
Gourmetcompagniet AS har en rekke kunder innen industrisegmentet og spesialproduksjon innen storhusholdning.
Vår produksjon av salater og kaldframstilte sauser og dressinger har fått et omdømme som kanskje det beste og mest spennende på det norske markedet. Kravene til nyvinning og kvalitet har for Gourmetcompagniet resultert i bred erfaring i å framstille spesialdesignede produkter i stor og liten skala. I tillegg leverer vi også flere av våre standardprodukter som bulkvare til videre produksjon. Vi utfører også ren leieproduksjon. Dette er et marked som ofte drives fram av ønske om raske løsninger og en innovativ prosess. Gourmetcompagniet tar gjerne utfordringen for deg og din bedrift.
Bjørn Landgraff
Daglig leder
69 28 15 50
414 49 420
Siri B. Lossius
Salgssjef
920 49 324
Christine B.Sundell
Økonomi og administrasjonsansvarlig
69 28 15 40
901 95 943
Marianne Hjelde
Kvalitetsansvarlig
69 28 15 50
951 44 589
Sven Mesøy
Produksjon & P.U.
Kjetil Kristiansen
Produksjonssjef
69 28 15 50
900 15 137